Будчик Павло

Сторінка:  1  2  (Далі)
Автор Будчик Павло - Friday, 20 April 2007, 12:53 PM
  Я полюбляю hard-core, death,doom,black and gotik metal,трохи alternative and new-age style of rock!

Автор Будчик Павло - Thursday, 22 February 2007, 06:36 PM
  Якщо чесно, то на дозвілля трішки не вистачає часу, та при нагоді стараюсь приймати участь у всіляких культурно-освітніх заходах. Нещодавно була дискотека до дня Валентина, раніше-брейн-ринг до дня пам'ті Героїв Крут. У вихідні разом з курсовим офіцером, або куратором відвідуємо кінотеатри, театри, музеї та інші розважально-пізнавальні місця. Я вважаю, що для нас роблять все можливе для того, щоб збагатити наш світогляд, та нашу культуру. І дуже за це вдячний всім, хто це робить!!!

Автор Будчик Павло - Thursday, 22 February 2007, 06:30 PM
  Я рахую, що курсантське життя в своїй мірі дуже прикольне, адже який майбутній лейтенант, якщо він не жив в кубрику з 70-ма людьми, не їв кашу державну, і не курив одну сигарету на взвод. Хоч і не пускають додому, але все ж тут весело. Трішки іноді згадується ліцей...як там було добре, та всі ми знали чого хочему, тому ми й тут.
Курсанти-не сумуйте. все буде GOOD!!! дурна посмішка

Автор Будчик Павло - Monday, 19 February 2007, 07:01 PM
  Чому нічого не змінюється? Адже ідей вже багато! Потрохи можна було б відреставрувати сайт на кшталт якихось новітніх ідей. Це може бути що завгодно, кожну, навіть саму на першу думку нереальну ідею можна втілити в життя, питання в часі і бажанні. Якщо потрібна допомога, я з радістю. Взвод ПР-12. Буду радий якщо мою думку приймуть до уваги.

Автор Будчик Павло - Monday, 19 February 2007, 06:52 PM
  Я наприклад, курю! а ви??

Сторінка:  1  2  (Далі)